Australian Volvo Dealer Team #44

Australian Volvo Dealer Team #44  (#2428A1168048) – UNDER UPPBYGGNAD!


Ett projekt till där jag tog på mig något jag inte riktigt visste hur jag skulle lösa, men efter konsultation med min vän Pelle så kunde projektet fortgå! Då bilen skulle bli ombyggd från vänsterstyrt till högerstyrt… Blev nog ett projekt som kostade mig mer än jag förutsatt.  

Dessvärre så tog jag heller inte tillfället att dokumentera alla steg med det här bygget men det finns gott om bilder att hålla till godo med ändå…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utgångsobjektet var en AutoArt Nordica/RAS Sport, som nu skulle monteras ned totalt så att modellen kunde göras om in i minsta detalj! Men nu till den riktiga utmaningen som var att bygga om en vänsterstyrd modell till högerstyrd…

 

error: Content is protected!!